ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Megrendelésének leadásával Ön a T-Enamel Kft. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:


Az eladó:

Az eladó minden termék esetében a T-Enamel Kft.

 

Adataink:
Cím: 1052 Budapest, Régiposta u. 13.
Adóigazgatási szám: 23887415-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-982881
Telefonszám: 06-30-8666557

A szerződés tárgya:
A szerződés tárgya a T-Enamel Kft. B my Brillionaire internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

Bővebb információt a Fizetés és Szállítás oldalunkon talál.

Szállítási feltételek, határidők:
A T-Enamel Kft. Levélben értesíti a vásárlót a szállítás idejéről.
Bővebb információt Fizetés és szállítás oldalunkon talál.
Az árak és kedvezmények számításánál, valamint megjelenítésénél a matematika szabályainak megfelelően kerekítünk.

Garancia:
Az Ön által megrendelt ékszerekre a T-Enamel Kft minőségi garanciát vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Ehhez Önnek elég bemennie üzletünkbe, vagy visszaküldenie a címünkre, a mi költségünkre. Kérjük, a számlát, vagy annak másolatát vigye magával, vagy tegye be a csomagba! Ha már nem található a készletünkben hibátlan ékszer, Önnek lehetősége van másikat választani a hibás helyett, ugyanabban az értékben. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, az ékszer vételárát visszatérítjük Önnek.


Ha Önnek esetleg nem felel meg a megrendelt ékszer, és másra szeretné kicserélni, akkor ezt szintén megteheti üzletünkben díjmentesen, vagy postafordultával is, de sajnos ebben az esetben a postai költséget nem tudjuk vállalni. Az ékszer árát nem tudjuk visszatéríteni, annak értékét teljes egészében szíveskedjen levásárolni!

A vásárlástól való elállás joga:
A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül. Kézhezvételnek bolti átvételnél a pénztárbizonylat kiállításának időpontját, házhozszállítás esetén a futártól való átvétel napját értjük. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. A termékek vételárát csak a sértetlen állapotban a számla, vagy annak másolata ellenében 30 napon belűl térítjük vissza. Elállás esetén, ha az áru a nem rendeltetésszerű használatból eredően megsérül, a T-Enamel Kft követelheti kárának megtérítését. Az elállás joga nem gyakorolható olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (például egyedi készítésű termék) vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, valamint, ha a termék csomagolását a Megrendelő felbontotta. A sértetlen termék visszaküldésének költsége a Megrendelőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a Megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a T-Enamel Kft elengedett a házhoz szállításkor.

Megrendelések módosítása:
A webáruházban feladott megrendelés utólagos módosítására, kedvezményének érvényesítésre nem tudunk lehetőséget biztosítani, így kérjük, hogy a rendelés feladásánál erre legyen tekintettel. Megrendelését bolti és futáros rendelés esetén is csak egyben tudja átvenni.

Sikertelen kézbesítés:
Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.
Felelősség korlátozása:
A T-Enamel Kft nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
- Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a B my Brillionaire weboldalára, ott megrendelést adjon le.
- Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.
Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Adatvédelem:

A T-Enamel Kft a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve a szerződés teljesítésekor (szállítási) alvállalkozónkat. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Szerződéskötés:
A megrendelés véglegesítésével ráutaló magatartás, mellyel egyidőben a szerződés életbe lép.
A szerződést a megrendelési számon iktatjuk és tartjuk számon.
A szerződés nyelve magyar.

Érvényes: 2013.01.22-től visszavonásig.