ANNIVERSARY
borostyán titánium medál

Házassági évfordulóra ajándék

Egy pár életében a házasság az összetartozás jelképe. A férfi és a nő egy egységet alkot, együtt építik a jövőjüket egymást támogatva, védve. A fejlődés velejárója, hogy vannak hullámvölgyek, egyszer fent egyszer lent, valamikor a két ember nagyon közel áll egymáshoz és van amikor kicsit eltávolodnak. De ezekben a váltakozós időszakokban is rendkívül fontos, hogy a tisztelet, a szeretet megmaradjon, és őszinteséggel, nyitottsággal tovább lehet lendülni a nehezebb időszakokon is.

 

A feleség nagy támasza és segítője a férjének, és a házassági évforduló egy csodálatos alkalom arra, hogy ezt a támogatást a férj megköszönje álmai asszonyának. Egy szál virág és egy ékszer. De nem akármilyen ékszer! Erre az alkalomra egy igazán excluzív, elegáns, minden tekintetben kifogástalan ékszer illik. Jó szívvel ajánljuk a Brillionaire Queen of Faes kollekcióját, mellyel egy igazán extravagáns, ugyanakkor egy kifinomult, ízléses megjelenést biztosítunk viselőjének.

 

Kedves Férjek! Az ámulat garantált!

 

A Queen of Faes kollekció egy különleges, egyedi, kézi készítésű ékszercsalád, melynek fő színvilágát a titánium speciális mélykék színe adja. Az ezüst, a titánium és az aranyozás színkombinációja igazán harmónikus, páratlan látványt nyújt. Drágakövekkel, gyöngyökkel, borostyánnal díszített medálok, fülbevalók formavilágát a természet ihlette, hiszen a kála és az orchidea virágok szépségét foglaltuk ékszerekbe.

 

 

 

 

borostyán titánium medál
borostyán titánium medál
borostyán titánium medál