Audry Hepburn a Brillionaire szemével
A legnagyobb ékszer divatikon: Audrey Hepburn

 

„Az elegancia az egyetlen szépség, mely soha nem fakul.” Audrey Hepburn

 

írta: Molnár János

 

 

 

Tisztelegjünk az egyik legnagyobb hollywoodi divatikon előtt, aki megváltoztatta nem csak a nők, de a férfiak életét is.

Audrey Hepburn kétségtelenül az egyik legnagyobb alakja a divatnak, és az is lesz még hosszú évtizedeken át, alapot adva a különböző divatirányzatoknak, melyek a gardróbunk merész darabjaiként köszönnek majd vissza. Egy különleges divatirányt alapozott meg, mégpedig a kis fekete ruha divatját, ami mára már elengedhetetlen ruhadarab minden modern nő számára. Az alakításai közül néhány elbűvölő kép felejthetetlenné vált, bár sok esetben a szerepei nem türközték az igazi énjét. Vessünk egy pillantást Audrey stílusára és találd meg melyik áll legközelebb az ízlésedhez. Íme pár felejthetetlen karakter alakításaiból, illetve nézzük meg a színésznő hétköznapi viseleteit is.

Breakfast at Tiffany’s

 

Ebben a filmben látható néhány, Hepburn által viselt legemlékezetesebb ékszer. A mára már ikonikus képként számon tartott fotón a kis fekete ruhájához lenyűgöző, díszített gyöngysort és csillogó fülbevalót visel. Minden divatszerető embernek érdemes egy pillantást vetnie erre a képre. A jellegzetes bouffant frizura tökéletes alapot ad a csodás tiarának, mely nem sokkal a film bemutatója után népszerűvé vált.

 

Ha tetszik Holly Golightly stílusa, akkor káprázatosan csillogó ékszerre van szükséged! Választhatsz egy hangsúlyos gránát nyakéket, melyet megbolondíthatsz akár egy feltűnő gyöngysorral. Ha még jobban szeretnéd belevinni a saját személyiséged, egy kisebb csavarral könnyen átalakíthatod ezt a klasszikus ékszert, hiszen bármilyen színt választva remek összhangot tudsz elérni. Ehhez számtalan ékszert tudunk ajánlani üzletünkben, illetve webáruházunkban egyaránt. Ne feledd, a legfontosabb szabály, hogy úgy nézz ki, mint Holly Golightly, ha divatos és csillogó ékszereket választasz!

My Fair Lady

 

Hepburn karaktere, Eliza Doolittle ebben a filmben alapvetően két külön személyiségből áll össze. Először egy egyszerű lányt alakít, akinek nincs szüksége arra, hogy ékszerrel bármit is kifejezzen. Ha ez a stílus áll a legközelebb hozzád, akkor már nem is kell tovább olvasnod a cikket. A film során lassan előbukkan hősnőnk másik énje és végül látjuk, ahogy átalakul divatos szépséggé. Ezt a szerepét leginkább még több csillogással lehet felülmúlni.

 

A kollekciónkból számos nyakék alkalmas arra, hogy ezt a stílust megmutathasd magadon is. Például válaszd ki a Queen of Faes titánium Orchidea nyakéket és bolondítsd meg a különleges Georg Jensen tervezte merész lánccal. A drámai hatás garantált és királynőnek érezheted magad, miközben viseled ezeket az ékszereket!

Hétköznapi Audrey

 

Ellntétben a mozivásznakon látható alteregóival, Hepburn a hétköznapokban jobban szerette a szolidabb, letisztultabb ékszereket. Ritkán viselt órákat, és fülbevalók tekintetében is inkább az elegáns pont fülbevalókat részesítette előnyben. Ékszerválasztása mindig bölcsességet sugárzott, hiszen minőségi darabokat hordott. Audrey Hepburn filozófiája abban merült ki, hogy inkább választott egy-két kiváló minőségű ékszert, mintsem, hogy otthon roskadozzon a fiókja olcsó minőségű és stílusú ékszerektől.

 

Kínálatunkból válassz pont, vagy bedugós fülbevalót, mely elegánssá varázsolják a megjelenésed.

Audrey Hepburn kifogástalan stílusának titka, hogy tökéletesen ismerte saját magát és remek önismerettel rendelkezett. Bármit is viselt, sziporkázott bene, hiszen a kisugárzása tette őt felejthetetlenné. Emlékezzünk rá, mint az egyik legnagyobb divat ikonra, mert mindaz, amit viselt az nekünk is egyfajta útmutatás ebben a káoszos világban. Csodásan fogsz kinézni bármelyik stílus is áll hozzád a legközelebb. Viszont egy fontos dolgot ne feledj! Ha hiszel magadban, az ötleteidben, és amit csinálsz, azt más is észre fogja venni!

 

 

Melyik hollywoodi híresség áll legközelebb hozzád? Oszd meg velünk és segítünk neked, illetve a többi olvasónak is jobban megismerni az ő stílusát és választásait.

 

Képek forrásanyaga: IMDB

Nem tudod milyen ékszerek illenek a stílusodhoz?

Megvettél egy ékszert, de nem érezted jól magad benne?

 

Íratkozz fel 5 részes tanulmányunkra és megmutatjuk, hogyan mozogj magabiztosan ebben a különleges világban,

illetve bevezetünk az ékszerviselés új dimenziójába!

 

Feliratkozom a tanulmányra! Katt ide!