ÉKSZERTANÁCSADÁS

ÉKSZERTANÁCSADÁS

 

Tökéletes a ruha, a smink, a frizura. Megvan a cipő és a táska is. Minden jó, de valami mégis hiányzik. Ez pedig az ékszer! A tökéletes megjelenést vagy fokozhatjuk még a jól kiválaszott ékszerrel, vagy pont az ellenkezőjét érjük el a rosszul eltalált, semmitmondó kiegészítővel esetleg az izléstelen, túl sok ékszerrel.

 

Ha bizonytalanok vagyunk mi mihez illik igazán, ne féljünk segítséget kérni. A Brillionaire stylistjai megmutathatják egy komplex ékszertanácsadás keretein belül, hogy mire érdemes odafigyelni ékszervásárláskor. Miután felmérik a stílusodat, érdeklődési körödet, kifaggatnak öltözködési szokásaidról, az ékszerviselés új dimenzióját mutatják meg személyedre szabottan. A másfél órás tanácsadás végére már saját magadtól rájösz ösztönösen, hogy mi az ami igazán jól áll, és akármelyik ruhádhoz bármelyik alkalomra ki tudod választani a hozzád leginkább illő ékszert.

 

Ajándékötlet hölgyeknek - Férfiak figyelmébe ajánljuk!

 

Voltál már úgy, hogy álmaid hölgyét ékszerrel szeretted volna megajándékozni, de nem tudtad minek örülne igazán? Hogy elkerüld a kellemetlen élményt, hogy lásd szerelmed arcán a csalódottságot, mert nem a megfelelő ékszert választottad, ajándékozz ékszertanácsadást. Szinte minden nő örül egy styling órának, amikor csak vele foglalkoznak, és kifejezetten az ő személyiségének, stílusának megfelelő ékszereket próbálgathat. Csak Ő van a középpontban! Megmutatjuk neki, melyik ékszert milyen alkalomra, milyen öltözékkel viselje, hogy a "legdögösebb", vagy a legelragadóbb megjelenést érje el... és még sok minden mást...

 

Részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy telefonon, vagy személyesen az üzletben.

Egy személyes élmény az ékszertanácsadásról

Vam Design Center… Pearl Wedding Show… B my Brillionaire…

Hm… Érdekes a név. Hűha! Gyönyörűek az ÉKSZEREK! Felpróbálhatom ezt? Nagyon tetszik!
Persze feliratkozom a nyereményjátékra! ÉN NYERTEM A SZEMÉLYES ÉKSZER COACHINGOT?!?!?!
Szuper! 
Ám ami ezután jött…
Találkozás az üzletben. Amiben az üzlet kifejezés egy cseppet sem fejezi ki azt a miliőt, ami ott várja az ember lányát.
Szép fények, csillogó, visszafogott, szép, extravagáns ékszerek és két bájos ember, Tímea és János. Ami még mindig lehetne mindennapi, de NEM!
Elkezdtük. Az ékszertanácsadás kezdődött velem. Milyen a jellemem, a temperamentumom, a stílusom, az egész lényem. Mennyire vagyok vagány, szerény, milyen ékszereket hordok, mikor, mivel, stb. És beszéltetnek, beszéltetnek, beszéltetnek. (Nah jó… Szerintem ez könnyen ment nekik! :) )
Ezután jött János profi tanácsadása. Komolyan mondom, hogy a lélegzetem elállt attól a sok adattól, hogy mire figyeljek az ékszerek kiválasztásánál. Pont fülbevaló? Nem a legjobb. Hosszú, logós, kis kővel a végén? Máris egészen más az arcom.
Nyakékek? Nem is tudom… Talán a túl nagy mégsem. És gondolnátok? Az állt a legjobban! 
Karkötőhöz vékony a csuklóm. Nem baj! Csináltunk belőle bilincset!
Hihetetlen, hogy mindenre volt megoldásuk.
Bross, mint övre feltehető dísz… Valami mennyei ötlet!
Mindemellett nagyon sokat nevettünk és sokat tudtunk meg egymásról is.
HÖLGYEIM (és persze) URAIM!
Amennyiben úgy gondoljátok, hogy profi tanácsadással szeretnétek exkluzív ékszereket magatoknak, vagy szeretteiteknek eszetekbe ne jusson máshova menni, mint a B my Brillionairbe!
Köszönöm még egyszer Nektek ezt a felejthetetlen pár órát!"
 

(Glück Mónika, Diósd)