ÉRTÉK BŐSÉG GÁLA

NEMES CÉLOK, VALÓRA VÁLT ÁLMOK!

 

KÜLÖNLEGES ESEMÉNYRE GYŰLT ÖSSZE AZ ORSZÁG KRÉMJE

 

A hazai sikeremberek egy különleges alkalomból gyűltek össze.

 

"Mikor 5 évesen megkérdezték tőlünk, hogy mik szeretnénk lenni, mikor felnövünk, a válasz asztronauta, tűzoltó leszek s katona, vagy éppen hercegnő.

Ha megkérdeznek mindek arról, hogy azok lettünk-e, amik akkor szerettünk volna lenni, többségünk azt mondja nem. De valóban azt csináljuk amit szerentnénk?! Valószínűleg igen..."

 

 

Ezzel a köszöntővel vette kezdetét az ország egyik legszínvonalasabb év végi rendezvénye, az Érték Bőség Gála.

 

 

 

A Lánchíd mellett álló hajón megtartott különleges rendezvény számos meglepetést tartogatott a részt vevő sikeres üzletemberek, managerek, cégvezetők számára.

 

A Gála több tekintetben is fontos eseménynek számított. Egyrészt a részt vevők példaképet választottak maguk közül, aki mind morálisan, mind gazdaságilag elég sikeres ahhoz, hogy méltó legyen a többiek elismerésére. Másfelől a meghívottak összefogárát, mások megsegítését ösztönző rendezvény volt, melyben az ország egyik legnagyobb gyermek kórházához kapcsolodó alapítvány vezetője, Heim Pál is komoly szerepet kapott.

 

A mennyei vacsorával összekötött esten többek között megfordult Tisza Viktória divattervező, vagy akár B my Brillionaire ékszerház tulajdonosa is részt vett.

A mesés Queen of Faes és DAVI ékszerkollekció bemutatót a B my Brillionaire show keretében láthatta a közönség.

 

A pompás vacsora közben a hazai jazz énekes, Gájer Bálint szórakoztatta a vendégeket.