Party Time avagy milyen ékszert vegyél fel a kis fekete ruhához?

Party Time

avagy milyen ékszert vegyél fel a kis fekete ruhához?

 

 

 

Hogy beköszöntött a jó idő egyre többet és többet szeretnénk rendezvényeken, koktélpartikon és egyéb szórakozóhelyen lenni. Biztosra veszem, hogy nagyon sokan vagyunk azzal úgy, hogy a legkifizetődőbb és legjobb választás egy-egy ilyen eseményre, ha a kifinomult Kis Fekete Ruhák világából választunk magunknak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vajon tudjuk egyáltalán, hogy válasszunk ékszert a kis fekete ruhához, ehhez a különleges ruhadarabhoz?

 

Ahogy azzal szinte mindenki egyetért, az ominózus kis fekete ruha időtlensége és eleganciája miatt elengedhetetlen része a ruhatárunknak. Ennek ellenére megoszlanak a vélemények azzal kapcsolatban, mit és hogyan lehet viselni ehhez a ruhakölteményhez. Egyesek szerint már maga a ruha is elegendő, hiszen pont azt emel ki, amit meg szeretnénk mutatni magunkból. Míg mások szerint a ruha valóban tökéletesen kiemel mindent, amit kell, viszont a személyiségünk megmutatásához a megfelelő ékszerek kiválasztása is fontos.

Ehhez adok most egy kis segítséget, hogy is válasszuk ki a legkifinomultabb darabokat, mellyel a személyiségünk is tündökölhet.

 

 

A megfelelő alkalomhoz kiválasztott ékszer

 

A fekete ruha sokoldalúságának köszönhetően egyaránt megfelelő viselet egy hivatalos koktélpartira, mint akár egy baráti összejövetelre egyaránt. Ennek függvényében az ékszerek kiválasztása is változatos lehet.

Ha baráti összejövetelre megyünk, akkor javarészt válasszunk gyöngy nyakláncot, vagy bohém lógós fülbevalót. Ehhez még párosíthatunk vékony merev karkötőket, hogy megfelelő kisugárzásunk legyen.

Ennek ellenére a formális rendezvényen fotnos, hogy csillogjunk. Ezért egy filigrán kiegészítő, egy ízléses, alkalomhoz illő ékszer még emlékezetesebbé teheti megjelenésünk. Egy csillogó kitűző vagy egyszerű karkötő is bámulatos ragyogással ajándékoz meg minket.

 

 

Színek kiválasztása

 

Amiért a kis fekete ruha kedvelt outfit, az egyik oka pont, hogy fekete, hiszen feketéhez szinte minden szín passzol. Mégis akad egy-két szín, melyre abszolút nemet kell mondanunk. Melyek is ezek? Általános szabályként jön elő, hogy feketével a sötétkék, illetve a barna egyszerűen nem igazán működik. (Ez alól kivétel a nálunk is hőn szeretett kék titánium ékszer, ami fekete hatására tündököl és életre kel. Tekintsd meg Queen of Faes titánium kollekciónk a www.bmybrillionaire.com weboldalon.)

 

 

A ruha szabása és a dekoltázs

 

A megfelelő ékszer kiválasztását tovább nehezítheti, hogy milyen a ruha szabása, dekoltázsa. Nem kell megijedned, hiszen pár apró tanács segítségével szinte azonnal profi leszel ebben!

Az egyszerű, kerek dekoltázs adja a legnagyobb választási lehetőséget számunkra, hiszen ebben az esetben szinte kivétel nélkül bármilyen hosszúságú és nagyságú ékszert viselhetünk.

A szögletes vagy kanál formájú szabás esetén az eltérő stílusjegyekkel játszhatunk leginkább. Ebben az esetben a fontos szabály, hogy a nyaklánc vagy hosszabb, vagy rövidebb legyen, mint a ruha szabása. Így garantált sikerünk.

Pánt nélküli fekete ruha esetén sokan szeretnek nyakpántot viselni, mégis ehhez a legfeltűnőbb és legjobb választás a rövid nyaklánc.

A V kivágású ruhák tekintetében egy apró trükköt szeretk alkalmazni. Ahogy a többi ruhaszabásnál a nyakláncok (colliérek, gyöngysorok, hosszú színházláncok) hozzák elő a legjobb hatást, addig a V kivágású ruhák esetében a medálokat válasszuk inkább. Ebben az esetben ugyanis a dekoltázs vonala még nagyobb hangsúlyt kap, a medál pedig felerősíti ezt a hatást és szabályosan ragyoghatunk a társaságban.

 

 

Díszített a fekete ruhám?

 

A kis fekete ruha számtalan designert és divatházat megihletett már, így nem lepődünk meg ha az egyszerű, letisztult szabások mellett megjelennek a csipkéből készült, vagy gyöngyökkel, flitterekkel díszített ruhadarabok is. Ilyenkor remek dolgunk van, hiszen a ruha díszítése kiváló alapot biztosít számunkra, így egy egyszerű ékszerrel, mint például egy karkötővel vagy egy karika fülbevalóval tökéletes hatást érhetünk el. Törekedj a legegyszerűbb megoldásra, hisz a ruha már így is tündöklést biztosít számodra.

 

 

Ahogy azt már korábban is említettem, a sokoldalúság a legjobb dolog a kis fekete ruhában. Nem kell küszködnöd a színek passzításával, árnyalatok kiválasztásával és tudom sokan vagytok vele úgy, hogy tündökölnétek egy-egy rendezvényen, melyre a legalkalmaabb valóban a fekete ruha. Bízom benne, hogy tanácsaim használva könnyedén tudsz az est fénypontja lenni.

Nem tudod milyen ékszerek illenek a stílusodhoz?

Megvettél egy ékszert, de nem érezted jól magad benne?

 

Íratkozz fel 5 részes tanulmányunkra és megmutatjuk, hogyan mozogj magabiztosan ebben a különleges világban,

illetve bevezetünk az ékszerviselés új dimenziójába!

 

Feliratkozom a tanulmányra! Katt ide!