GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

Kedves Vásárló!Az ékszerek helyes használatához és karbantartásához kérem olvassa el az Ékszerkezelésről szóló tudnivalókat.

A T-Enamel Kft kizárólag az ékszerek rendeltetésszerű használata során bekövetkezett esetleges meghibásodásokra vállal 3 hónap garanciát..Ez esetben az ékszer javításának vagy cseréjének költsége a T-Enamel Kft-t terheli.
Lehetőség van az ékszerek térítéses javítására is a garanciális idő letelte után, ennek módjáról és költségeiről az üzletben illetve telefonon vagy e-mail-ben adunk részletesebb felvilágosítást.Garancia:
Az Ön által megrendelt ékszerekre a T-Enamel Kft minőségi garanciát vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Ehhez Önnek elég bemennie üzletünkbe, vagy visszaküldenie a címünkre, a mi költségünkre. Kérjük, a számlát, vagy annak másolatát vigye magával, vagy tegye be a csomagba! Ha már nem található a készletünkben ugyanaz a hibátlan ékszer, Önnek lehetősége van másikat választani a hibás helyett, ugyanabban az értékben. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, az ékszer vételárát visszatérítjük Önnek.

Ha Önnek esetleg nem felel meg a megrendelt ékszer, és másra szeretné kicserélni, akkor ezt szintén megteheti üzletünkben díjmentesen, vagy postafordultával is, de sajnos ebben az esetben a postai költséget nem tudjuk vállalni. Az ékszer árát nem tudjuk visszatéríteni, annak értékét teljes egészében szíveskedjen levásárolni!A vásárlástól való elállás joga:
A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül. Kézhezvételnek bolti átvételnél a pénztárbizonylat kiállításának időpontját, házhozszállítás esetén a futártól való átvétel napját értjük. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. A termékek vételárát csak a sértetlen állapotban a számla, vagy annak másolata ellenében 30 napon belűl térítjük vissza. Elállás esetén, ha az áru a nem rendeltetésszerű használatból eredően megsérül, a T-Enamel Kft követelheti kárának megtérítését. Az elállás joga nem gyakorolható olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (például egyedi készítésű termék) vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, valamint, ha a termék csomagolását a Megrendelő felbontotta. A sértetlen termék visszaküldésének költsége a Megrendelőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a Megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a T-Enamel Kft elengedett a házhoz szállításkor.