HOGY NE LEGYEN KÁOSZ A KARÁCSONYOD?
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

Hogy ne legyen káosz az idei karácsonyod?!

 

írta: Molnár János

 

Most egy kicsit szemtelen leszek és előrukkolok azzal a bizonyos K betűs szóval! Nem, most nem a csúnya szóra gondoltam! Hanem a Karácsonyra! Tudom, hogy ez esetleg még kicsit korainak tűnik, de ha a naptárra tekintek már csak pár hét és itt van. Ígérem, mire a karácsonyi pörgés már javában itt lesz, Te már mosollyal az arcodon lógathatod a lábad, vagy épp a finom forró csokit szürcsölgetve kacarászhatsz a barátaiddal, családoddal. Szóval, kezdjük el a szervezést MOST! (Ígérem, nem fogok karácsonyi dalokat énekelni!)

 

 

 

Még mielőtt kiborulnál és sikoltozva őrült módjára rohangálnál a Karácsony kellékeit beszerezni, ne feledd, fogom a kezed, nem vagy egyedül! 

Korábban én is számtalanszor belefutottam abba a csapdába, hogy nem kezdtem el időben a szervezést és bevallom őszintén volt már úgy is, hogy az utolsó pillanatban tudtam beszerezni pár apróságot, vagy épp azon rágódtam, hogy a postán feladott ajándék időben megérkezik-e a legjobb barátomhoz, családtagomhoz. Nos, megfogadtam, hogy idén másként lesz és a tapasztalataim alapján összeállítottam egy 6 „Hogyan éljük túl a karácsonyt?” csomagot, így aztán mindent időben megszervezve, tényleg nem fogsz kiborulni a karácsony előtti időszakban.

 

 

Lefogadom, most azt kérdezed, hogy ki ez az idióta és miért akarja, hogy már most kezdjem el a karácsonyi vásárlást? Tudom, hogy nem csak vakon a polcról leemelt, „bármi csak legyen” sablon ajándékkal szeretnéd meglepni a szeretteidet, barátaidat, vagy akár a munkahelyeden a kevésbé kedvelt kollégádat, hanem valami szívhez szóló, személyes és egyben tökéletes meglepetésre vágysz. Nézz körül a boltokban, mi az, ami megtetszik. Ilyenkor azért számtalan üzletben van szezon előtti kiárusítás, de akár mondhatom a Black Friday-t is. (Ugye olvastad már a korábbi cikkem, amiben számos információval lehetsz gazdagabb a Black Friday-al kapcsolatban. Nem? Akkor itt a nagy lehetőség! Novemberi számunkból mindenre fényt deríthetsz, lapozz vissza oda rögvest!) Nem azt mondom, hogy most azonnal vegyél meg mindent, hanem ez azért egy remek idő arra, hogy kitaláld, kinek milyen ajándék lenne a legmegfelelőbb, illetve ha már kedvező áron van, miért ne tedd magadévá, így aztán kevésbé lesz stresszes a karácsonyi időszakod.

 

Nos, mi is akar lenni az a 6 túlélő csomag?

 

Kapsz 6 táblácskát és a hozzájuk kapcsolódó utasításokat, mindezeket abban a sorrendben, ahogy szerintem a leghasznosabb a számodra, de olyan sorrendben töltöd ki őket, ahogy csak szeretnéd.

 

Karácsonyi ajándék lista: írj fel a listára mindenkit, férjet, feleséget, gyerekeket, szomszédot, kutyát, macskát, tényleg mindenkit, akit meg szeretnél ajándékozni és írd fel az ajándékokra szánt összeget is. Készíts egy kis költségvetést, nehogy a végén káosz legyen! Oh, egy fontos dolog! Saját magad is írd fel erre a listára, hisz egész évben annyit gürcölsz, próbálsz talpon maradni, ilyenkor megérdemelsz egy kis kényeztetést Magadtól!

 

Karácsonyi Online vásárlási lista: ha inkább interneten vásárolsz, írj fel mindent, ami megtetszett, hol és mennyibe kerül!  A kedvencem például a Brillionaire Design (www.brillionaire.hu), ahol remek ékszer ajándékokat tudsz válogatni hihetetlenül jó áron és akár már másnap megkaphatod a díszdobozos ajándékot.

 

 

Számtalan üzletben van szezon előtti kiárusítás, de akár mondhatom a Black Friday-t is. (Ugye olvastad már a korábbi cikkem, amiben számos információval lehetsz gazdagabb a Black Friday-al kapcsolatban. Nem? Akkor itt a nagy lehetőség! Novemberi számunkból mindenre fényt deríthetsz, lapozz vissza oda rögvest!)

Díszcsomagolás vásárlási lista: írd fel mit és hol láttál. Higgy nekem, tényleg csináld meg! Tudod hányszor előfordult velem már, hogy találtam egy remek csomagoló papírt vagy dekorációs terméket és akkor nem vettem meg, majd pár nappal később pedig mikor eszembe jutott, hogy mennyire jó lenne akkor már nem jutott eszembe, hol is láttam?!

 

Karácsonyi ajándékkészítési lista: jegyezd fel az összes olyan ajándékot, amit Te vagy épp a gyerekek szeretnének elkészíteni. Írd fel még a sütiket is! Így könnyebb lesz, garantálom!

 

Adventi naptár tervezet: jegyezd fel előre, hogy milyen meglepetéseket szeretnél elrejteni az idei kalendáriumban. Leginkább mindenkinek ajánlanám, hiszen sokkal mókásabb, mint a boltban vásárolt, csokival teletömött naptár. Egyik évben például csupa csecsebecsét rejtettem el benne, és mindig meglepődtem, mikor megnéztem az adott nap meglepetését (főleg mivel elfelejtettem, hogy mi is került bele). Mellesleg romantikus is tud lenni, tegyük fel, a párodat leped meg egy ilyen naptárral, de ezt mindenki fantáziájára bízom!

 

Karácsonyi menü lista: ide írd fel, hogy mit szeretnél a nagy napon az asztalon látni, de tényleg mindent, ételt, italt, dekorációt.., jó azért a grogtól megrészegedő nagyit ne! Ha felírtad a terveket, írd hozzá, ki és miért felelős a családban, de ha egyedül vagy az sem gond, csak tervezd meg, mikor szeretnéd megvenni a hozzávalókat.

 

 

Tudom, hogy mindenki számára másmilyen a karácsony előtti csendes időszak, de miért ne lehetne neked ezekkel a segítségekkel kicsit fontosabb, körültekintőbb és egyben kiszámíthatóbb. Oh, egy dolgot biztos, hogy kihagytam, mégpedig a karácsonyfát. Ezt szándékosan tettem, mivel tudom, hogy mindenkinek más és más fája van, illetve a hagyományok is sokat számítanak náluk. Az idei karácsonyfa trendekről információt is kaphatsz egy másik cikkemben, keresd és legyen egyedi fád idén!

 

 

Mindenkinek nyugodt, barátokkal vidáman forralt borozós, forró csokizós felkészülést kívánok!

BLACK FRIDAY AKCIÓ A BRILLIONAIRE-NÉL! 

NOVEMBER 29-ÉN

MINDEN EZÜST, TITÁNIUM ÉS TŰZZOMÁNC ÉKSZER

- 20 % KEDVEZMÉNNYEL

MEGVÁSÁROLHATÓ! 

 

HASZNÁLD A KÓDOT! Részletek itt: Black Friday kupon

Mely magyar tervező ékszerét választották a november hónap ékszerének?

Milyen ékszereket viseljünk 2o13/14 telén? Mik a legújabb ékszertrendek, melyeket követhetünk?

Ki az az egzotikus grúz szépség, aki hazájának tekinti kis országunkat és a Brillionaire arca volt novemberben?

 

Ovastad már a legújabb Brillionaire Design Magazint? 

 

Most ingyen naprakész lehetsz az ékszervilág legújabb trendjében és eseményeiben! Katt a linkre!

 

Brillionaire Design Magazin 2o13. november