Mindent a Bakokról

 

Útmutató a bakokhoz, élet, szerelem és stílus szemmel

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

Ahogy a nap tovább vándorol az égen így lesz egyre nagyobb hangsúly a Bak jegyen is, mely december 22-től egészen január 20-ig tart. Tekintsd meg, mi mindent kell tudni erről a föld jegyről, illetve ez időszak szülötteiről.

írta: Molnár János

Ikonikus példakép

 

A kifinomultság és illedelmesség élén táncolsz, akár Françoise Hardy, a népszerű francia énekes és színésznő, aki az igazi bak nő mintapéldája.

Megjelenésed

 

Mint a többi bak, mint például Kate Moss, Kate Bosworth and Vanessa Paradis, széles arcformával rendelkezel, mélyen ülő szemed és magas a homlokod. A tökéletes smink érdekében törekedj a minimális sminkben, viszont használd ki a homlokod adta lehetőséget és készíts intenzív kerek íveket az arcodon. Garantáltan drámai hatást érsz el vele!

Mi van a gardróbban?

 

A bakok színválasztása általában a sötétbarna és a zöld árnyalatai – semmi feltűnő ehhez a magabiztos csajhoz, aki inkább szereti a hagyományos formákat, mint az egzotikus vonalakat. Válassz vintage ihletésű ruhadarabokat természetes textúrákkal és földes tónusokkal.

Ez a Te ékszered!

 

A természet iránti szereteted, a naturista életszemlélet az ékszernél is visszaköszön. A legjobban a borostyán ékszerek hatnak rád és ezeket az ékszereket a ruháidhoz is tökéletesen fel tudod venni.

Utcai stílusod

 

Egy igazi bak nő az értelmes, biztonságos és kifinomult, szinte már egyszerű stílus megszállottja. A kívül kötött, belül báránybőrrel bélelt, semleges színű kabát illik hozzád a legjobban.

Megfelelő otthoni kiegészítők

 

A független bakoknak fontos az irányított környezet érzése. Bármivel is foglalkozol, otthon kell, hogy összhangba hozd a dolgaid. Szabályosan vonzódsz a természetes fa bútorokhoz, mellyel ellensúlyozod a tiszta, modern díszeket.

A kreatív kuckód

 

A bakok általában nem egy kreatív típusú emberek, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudnál készíteni valami igazán megnyerő dolgot. Csak válaszd ki, mi passzol hozzád leginkább. A veleszületett képességed, a nagyfokú koncentrációs készséget kamatoztatni tudod egy aprólékos munkában, mint mondjuk az ékszerkészítésben. Mivel ügyesen barkácsolsz, remek elfoglaltság lehet számodra a csináld magad projektek beiktatása.

Fitness

 

A bakok szeretnek elképesztő magasságokba jutni, még akkor is, ha ezeket előre ki kell dolgozni. Hegymászás és a túra, két olyan tevékenység, mellyel ebbe bele tudsz kóstolni és a teljesítményed is tudod mérni. Vagy indulhatsz a következő Maratonon, a szabadban futás a legideálisabb számodra, hogy kiszellőztesd kicsit a fejed.

Ideális pihenő

 

Bak nőként gondolom észrevetted, hogy imádod a történelmet és a kirándulásokat. Erre a legalkalmasabb hely nem lehet más, mint Buenos Aries. Nézz körül a városban, látogasd meg a múzeumait a San Telmo negyedben, ahol a világ legjobb bolhapiacait is megtalálhatod. Változatos tájakat láthatsz, illetve a közeli természetvédelmi terület, Costanera Sur számos felfedeznivalót tartogat számodra.

Ki is a párod?

 

Hajt a siker édes íze, és ezt a partneredtől is elvárod. Az ambiciózus életviteledhez nem férnek bele a céltalan, máról a holnapra élő emberek. Érett, felelősségteljes és kellőképpen magabiztos férfi a tökéletes pár számodra. A szorgalmas bika kötelezettségvállalásával ideális jelölt.

Szerelem hullámhosszán

 

Bakként óvatosan bánsz a szívügyekkel, de ha egyszer elkötelezted magad, akkor ugyanolyan odaadó és megbízható vagy, mint ahogy te is elvárnád a másiktól. Kissé hajlamos vagy a féltékenységre, ezért a csábító, egy szép szóval mindenkit az ágyába csaló ikrek jegyű férfi nem hozzád illő partner.

Baráti kapcsolatok

 

Inkább befelé forduló vagy, és igazi bakként csak néhány jó barátod van, akik bizonyították, hogy kellőképpen megbízhatóak. Mindig lehet a támogatásodra számítani, egyenlőként kezeled mindegyik barátod, de meg kell tanulnod, hogy tudsz leginkább másokon is segíteni. Az oroszlán jegyűekkel tudsz leginkább egy hullámhosszra kerülni, és hosszú barátságra számíthatsz velük.