PEARL WEDDING SHOW

Idén először került megrendezésre a Pearl Wedding Show, 2012. December 1-2-án. Az év egyik legszebb és legmeghittebb hónapját egy excluzív esküvőkiállítás nyitotta meg, amelyen a B my Brillionaire ékszerek is képviseltették magukat.

A rendezvény helyszínének a Vam Design Center adott otthont, mely méltó helynek bizonyult a divatbemutatókkal, tűzes mutatványokkal és zenés táncos előadásokkal tarkított kiállításnak.

Bevallom, az amerikai filmekben is látható óriási divatbemutató kellős közepén éreztem magam, annyira színvonalas és profi volt az a 2 nap.A Brillionaire ékszereknek is nagy sikere volt. A Queen of Faes titánium kollekció különleges kézi kidolgozású medáljai, nyakékei nyerték el leginkább a vendégek tetszését. Nem csoda, hiszen nekem is a kedvencem! Annyira egyedi, annyira szép... Aki a kollekció darabjait viseli igazi Istennőnek érezheti magát!A Brillionaire ékszerek testvére a Sissi Jewellery is képviselte magát a Wedding Show-n. A Sissi Jewellery a klasszikus menyasszonyi ékszerek megálmodója, gyönyörűek a Swarovski kristállyal és gyöngyökkel díszített nyakékei, fülbevalói. Azok a menyasszonyok, akik az igényes, kicsit klasszikusabb esküvői ékszereket szeretnék viselni a nagy napon a Sissi Jewellery-ben biztos megtalálja a személyiségéhez és ruhájához illőt.