RÓLUNK

B my Brillionaire

A B my Brillionaire ezüst ékszerei hűen tükrözik a mai kor kifinomult stílusát.

Az ékszerek különleges formavilágát a természet iránti szerelem és tisztelet ihlette, minden egyes modell küldetése, hogy az exkluzivitásra, egyediségre vágyó hölgyek igényeit maximálisan kielégítsék.Határozottságot, magabiztosságot sugall, tulajdonosuk kifinomult ízlését tükrözik, tökéletes összhangot teremtve a megjelenés és a személyiség között. Biztosítja az eleganciát a hétköznapokon is, hiszen egy igazi nő számára ez elengedhetetlen, ugyanakkor speciális alkalmakkor, formális rendezvényeken is a legelbűvölőbbé varázsol minket, nőket.

Ez az a kis plusz, ami miatt minden tökéletesen a “helyére kerül”.Az ékszerek viselése által nyújtott élmény kellemes emlékeket ébreszt bennünk. Az ezüst és a csiszolt drágakövek csillogása akár a türkizkék tenger hullámainak meleg napsütötte fényjátéka. Az írisz és kála virágok ihlette medálok, fülbevalók az egyszerű, ám annál többet mutató letisztult elegancia, luxus hatását keltik.Ajánljuk azoknak a férfiaknak, akik egy nem mindennapi ajándékkal szeretnék meghódítani, elbűvölni vagy éppen kiengesztelni szívük hölgyét, és megmutatni mennyire szeretik, becsülik és nagyra értékelik őt.Ajánljuk azokank a NŐknek, akik szeretnék még jobban kifejezni nőiességüket, vonzódnak a finom, egyedi, különlegességek iránt, akik tudják, hogy a szép ékszer ugyanolyan fontos, mint egy csinos ruha, egy táska, cipő, frizura vagy smink. Akik az ékszeren keresztül is meg akarják mutatni igazi személyiségüket, magabiztosságot sugározva.B my Brillionaire

Ékszer, ami öltözetet. Ami Rólad szól.
Stílus, ami egyedi és különleges, akárcsak TE!

​Brillionaire Kollekciók

 
Queen of Faes
 
A Brillionaire fő kollekciója a Queen of Faes, mely egy kis varázslatot csempészett az ékszerekbe. Egy harmónikus, színes, mágikus világ tárul elénk, mely természet feletti erővel ruház fel és rendíthetetlen belső Istennőnket kelti életre. Általa bármire képesek vagyunk, a lehetetlen nem létezik többé.
Gyönyörű virágok, kála és írisz ihlették a leggondosabb kézi munkával készült fülbevalókat, nyakékeket, karkötőket… szimbolizálva a törékenynek látszó, de erős, önbizalommal teli nőt.
A kollekció különlegességét az ezüst és a titanium speciális magas hőmérsékletű megmunkálása adja, melynek egy eredménye egy igazán ellenállhatatlan, egyedi alkotás.
 
Enamel – Tűzzománc Kollekció
 
A Brillionaire ékszerek egyik különleges kollekciója a tűzzománc ékszerkollekció.
Az ezüst és a zománc összhangja, a különböző élénk színek egymásba olvadása teszi ezeket az ékszereket igazán széppé és egyedivé.
Dekoratív, elegáns megjelenést biztosítanak, míg a nem szokványos formájú és színű medálok, fülbevalók viselésével begyűjthetjük környezetünk elismerő pillantásait, bókjait, melyek kifinomult ízlésünket dícsérik.
 
Nature – Ásványkollekció
 
A Brillionaire ezüstbe foglalt természetes ásványékszerei a test és a lélek, a külső és a belső harmóniát segítik. Azokat a tulajdonságokat, melyekre épp szükségünk lenne, mint például a határozottság, hatékonyabb problémamegoldó képesség, kiegyensúlyozottság – az ásványok bizonyított gyógyító erejével gyorsabbal elérjük.
Mindezt egy mutatós, letisztult formavilágú ékszerkollekcióval.
 


Rólunk mondták...