TÉLI RAGYOGÁS
Téli ragyogás

A 2013/2014 telének legtrendibb ékszerei

 

 

A divatot bármennyire is kedvelő nők és férfiak nem mehetnek el szó nélkül az idei őszi/téli ékszer divat mellett, melyben most a drágakövek, ásványok játsszák a főszerepet. Mint tudjátok minden szezonban más és más vonalak érvényesek. Ha szeretnél divatos lenni idén télen is, nézd végig az alábbi nemzetközi trendet és válaszd ki azokat a darabokat, melyek a szépséged kihangsúlyozzák!

írta: Molnár János

 

 

 

Az idei tél egyértelműen a hangsúlyos, és ásványokról szól. Számos nagy tervezőnél, ékszerháznál megfigyelhető ez a drámai hatást keltő ékszertrend. Ilyen darabokkal rukkolt elő Michael Kors, Karl Lagerfeld (Chanel), Giambattista Valli fém mandzsettái, Oliver Rousteing (Balmaing) fülbevalói vagy akár Jean Paul Gaultier. Céljuk egyértelműen, hogy felhívják viselőjére a figyelmet. Elsőre kicsit eszeveszettnek tűnik a viselésük, nem?

 

      Mint számos alkalommal, a most is belopták magukat a tervezők szívébe. Elbűvölve figyelem Céline merész nyakláncát, melyben a klasszikus drágakövek és a fém elemek tökéletes geometriai formákat alkotva vonják magukra a nagyközönség tekintetét. Ne értsetek félre, imádom a klasszikus ékszereket, de néha szívet melengető látni vagy épp meglepni a barátokat, rokonokat egy-egy szokatlan, merészebb ékszerrel.

 

      Az idei tél nagy szenzációja az eddig kereskedelmi forgalomra használt, de most újra gondolt megjelenése. A tervezők az elbűvölő szépséget próbálják ezzel felszínre hozni és reprezentálni a nagyközönség számára. Ez mutatkozik meg Tomas Maier (Bottega Veneta) és Riccardo Tisci (Givenchy) ékszereiben is. Szeretnéd közel érezni magadhoz a szerelmed? Ha igen, ez legyen az első ékszer, amit felpróbálsz idén télen!

 

      Az sem maradhat ki az idei téli ékszertrendből. Ha szem előtt tartod az exkluzív megjelenést, akkor mindenképpen ez a neked való vonal, amit követhetsz. Arany és drágakövek találkozását vonultatja fel többek között Fausto Puglisi (Emanuel Ungaro) tervezte arany fabulák és kitűzők, vagy épp Cloé fülklipszei. Mutasd meg a kifinomult ízlésed akár egy csodás vacsora alkalmával.

 

      Az szintén elengedhetetlen vonala az ékszertervezésnek. Idén télen a vadvilág különleges állataival rukkolt elő számos ékszerház. Legyen szó Alber Elbaz (Lanvin) rovar fabuláiról, Oscar de la Renta türkiz nyakláncáról, vagy Roberto Cavalli kígyó fülbevalójáról és sas nyakláncáról, egy biztos, az ékszertervezők idén is kitettek magukért, hogy közelebb vigyenek minket a vadon elbűvölő világához.

 

      A 2013 téli trendjében a ismert láncok, szegecsek és koponyák is nagy sikernek örvendenek. A hard music rajongói nem mehetnek el szó nélkül Hedi Slimane (Saint Laurent) karkötői, Rodarteear szögesdrót fülbevalói és Versace körmei mellett. Válaszd ki a kiegészítőt, ami még inkább hangsúlyozza az egyedi stílusod!

 

 

 

Az idei tél ékszerválasztéka annyira gazdag, hogy ha választanom kéne, hirtelen nem is tudnám, melyik lenne az abszolút kedvenc. Azt hiszem mindegyikben beleszerettem! Neked mi a véleményed?

 

Ha van más ékszer stílus, amiről szeretnél tudomást szerezni, írd meg és választ kapsz kérdéseidre!

 

Írok a Brillionaire-nek! Katt ide! :)

 

Nem tudod milyen ékszerek illenek a stílusodhoz?

Megvettél egy ékszert, de nem érezted jól magad benne?

 

Íratkozz fel 5 részes tanulmányunkra és megmutatjuk, hogyan mozogj magabiztosan ebben a különleges világban,

illetve bevezetünk az ékszerviselés új dimenziójába!

 

Feliratkozom a tanulmányra! Katt ide!