VALENTIN-NAP - FEBRUÁR 14.

Pár évvel ezelőtt egy kis levél terjedt el az interneten, melyet állítólag Brad Pitt írt feleségéről, Angelina Jolie-ról. Hogy valóban ő írta-e, azt nem tudni, de minden sora elgondolkodtató.

Íme:

 

"A feleségem beteg lett. Folyamatosan idegeskedett a munkahelyi, személyes gondjai és gyerekekkel való problémái miatt. 35 éves korában nagyon lefogyott, vékony lett és rengeteget sírt. Nem volt boldog nő. Állandóan fájt a feje, a mellkasa, a hátán becsípődtek az idegek. Éjjelente nem aludt, csak reggel valamennyit, és nagyon hamar elfáradt a nap végére. A kapcsolatunk a szakítás hatására került. A szépsége egyszerűen elveszett, karikásak lettek a szemei, rejtegette az arcát, és nem törődött magával. Befejezte a filmezést és visszautasított minden szerepet. Teljesen elvesztettem a reményt, és azt gondoltam hamarosan el fogunk válni...

 

De aztán elhatároztam, hogy cselekedni fogok, miután tudtam, hogy nekem van a leggyönyörűbb Nőm a Földön, akiért a legtöbb férfi odavan és közülük én vagyok az, aki mellette fekszik, aki mellett elalszik és közben én ölelem át a vállát. Elkezdtem őt virágokkal, csókokkal, apróságokkal halmozni. Megleptem Őt minden nap, minden percben és örültem neki, hogy Ő van. Sok ajándékot adtam neki, és Ő érte éltem. Beszéltem róla a nyilvánosság előtt, minden téma róla szólt, és dícsértem Őt mindenhol: Ő előtte, a baráti körében, bárhol ahol csak voltam.

Nem fogjátok elhinni, de teljesen kivirágzott. Gyönyörűbb lett, visszaszerezte a súlyát, már nem volt ideges és jobban szeretett mint valaha. Sosem gondoltam volna, hogy ő még jobban tud engem szeretni...

 

és rájöttem egy dologra: a Nő visszatükrözi a pasiját!!!"

 

Én személy szerint minden sorával egyet értek.

 

Uraim! Szeressétek a NŐT, adjatok meg neki minden jót szóval és tettel is, mert a többszörösét fogjátok visszakapni!

 

Valentin-nap alkalmából lepd meg szerelmed valódi ékszerrel! Egy kis luxus, elérhető áron!

 

A mi ajándékunk Neked, hogy február 14-ig minden Brillionaire ékszerből most 10 % engedményt adunk.

 

Ha webáruháunkba vásárolsz, fizetéskor használd ezt a kódot:

VN0214

 

Tovább a webáruházba! Katt ide!

 

Vagy találkozzunk üzletünkben:

Brillionaire Ékszer

1052 Budapest, Régiposta u. 13.

 

És ez még nem minden! Az első 5 vásárló, aki legalább 40.000 Ft-ért vásárol, ajándékba kap egy örökké élő valódi rózsaszálat, a Goldissimo jóvoltából!

 

 

Brillionarie - Ne érd be kevesebbel!